PEDIFECTO  

Voor de perfecte verzorging van uw voeten en handen

 


Voetreflexologie is een alternatieve complementaire behandelingsmethode met technieken uit de oudheid. Het maakt gebruik van drukpunten, reflexpunten en de energiestromen van de voet. Alle organen en lichaamsdelen staan in verbinding met reflexzones op de voeten. 


Door de professionele reflexmassage van deze reflexzones worden deze organen energetisch gestimuleerd, wat zorgt voor een onbelemmerde energiedoorstroming in het lichaam, wat de basis is van een goede gezondheid. 


Ziekte is vaak het gevolg van energieblokkeringen. Door massages van de zones op de voeten, worden energieblokkeringen opgeheven en aldus de balans, de gezondheid hersteld. Men kan dus de eigen genezingskracht van het lichaam stimuleren en het immuunsysteem versterken door regelmatig een voetreflex-massage te laten doen. 


Stress is tegenwoordig één van de grootste problemen en rechtstreeks verantwoordelijk voor 90% van de ziektes. Deze voortdurende stress breekt het afweersysteem af. Door de voetreflex-massage worden stress en spanningen verlicht, waardoor bepaalde klachten verminderen en zelfs geheel kunnen verdwijnen. 


Voetreflexologie is een natuurlijke, eenvoudige, aangename en preventieve genezingswijze dat zorgt voor een weldadige werking voor zowel lichaam als geest.  
 
                                 


                                                                                                                                        “Gezondheid is een staat van evenwicht, 
                                                                                                                                                ziekte een verlies van dat evenwicht"