PEDIFECTO  

Voor de perfecte verzorging van uw voeten en handen


Ik ben gespecialiseerd voetverzorgster, lid van de BVV, de Belgische Vereniging van Gespecialiseerde Voetverzorgers. Deze vereniging verbindt aan het beroepsprofiel van de pedicure een kwaliteitslabel, waarmee ze als beroepsvereniging de gespecialiseerde voetverzorgers in de gezondheidssector willen profileren en positioneren ten aanzien van de andere zorgverstrekkers zoals podologen, verpleegkundigen, artsen… Voor het cliënteel vormt het kwaliteitslabel een garantie dat ze behandeld worden door een degelijk opgeleide en constant bijgeschoolde gespecialiseerd pedicure.
 
 
Als gespecialiseerde pedicure behandel ik ook  de voeten van reumapatiënten en diabetici, waar een regelmatig bezoek aan de pedicure heel belangrijk is om problemen te voorkomen. Als reuma- of diabetici-patiënt heeft u recht op een tegemoedkoming in de behandelingskosten. Informeer bij uw ziekenfonds of dit het geval is en breng hiervoor de nodige formulieren mee die ik voor u zal invullen.
 
 
Als gespecialiseerde pedicure sta ik in voor het herstellen van uw voetcomfort en de preventie en ondersteuning van de voetproblematiek zoals o.a. nagelcorrecties van ingegroeide nagels of schimmelnagels, anti-druk verbanden aanleggen en het maken van ortheses op maat.