PEDIFECTO  

Voor de perfecte verzorging van uw voeten en handen


NIEUW VANAF 01/01/2019 !!!Onze huid wordt dagelijks blootgesteld aan allerlei omstandigheden, wind, kou, regen, zon... Natuurlijk speelt ons huidtype een grote rol. Maar we kunnen de natuur zelf ook een handje helpen. Daarom is het van belang onze huid zo goed mogelijk te verzorgen.


Wanneer de huid vanaf een jonge leeftijd zeer goed verzorgd is, zal dat zeker zijn vruchten dragen in de toekomst. Het goed verzorgen van de huid zal namelijk het vroegtijdig verouderingsproces van de huid tegengaan.


De huid van je gelaat vraagt extra aandacht. Het is wetenschappelijk aangetoond dat, naast je dagelijkse gelaatsverzorging, het op regelmatige basis inlassen van een uitgebreide behandeling voor een betere doorbloeding en naturelle teint zorgt. Natuurlijk laat een uitgebreide gelaatsverzoring je ook even heerlijk ontspannen.


Het ideale is om 6 weken een uitgebreide gelaatsverzorging te laten uitvoeren, omdat het gemiddeld een 30 dagen duurt voordat de huid van een volwassene zich heeft vernieuwd. Naarmate we ouder worden, vertraagt dit proces en duurt de celvernieuwing zo'n 50 a 60 dagen. 


Uiteraard zijn de gelaatsverzorgingen aangepast aan uw huidtype. Zo heeft de droge en gevoelige huid meer nood aan een hydraterende en voedende verzorging. De vettere huid, de ruwere mannenhuid of de huid met veel acne zal meer baat hebben bij een reinigende en zuiverende verzorging. En de rijpere huid heeft vooral meer nood aan het liften en optimaliseren van de elasticiteit.


Voor de gelaatsverzorgingen maak ik enkel gebruik van de producten van het merk DERMACOACH ®, ontwikkeld en geproduceerd door het Belgische labo CLEPHAR Cosmetics, wat garant staat voor zuivere, diep verzorgende, hypo-allergene en eerlijke producten. De prijs-kwaliteit verhouding van de DERMACOACH producten is zeer gunstig. Het biedt producten met een farmaceutisch kwaliteitslabel aan tegen een haalbare prijs.


Het gamma van DERMACOACH ® omvat ook een reeks thuisverzorgingsproducten om de huid in tussentijd in optimale conditie te houden, die te koop zijn in het salon.


Een goede dagelijkse verzorging thuis mag ook zeker niet ontbreken. Deze bestaat uit:


  • reinigen van de huid, zowel 's morgens als 's avonds
  • aanbrengen van een dag- en nachtcrème aangepast aan uw huidtype
  • ooggel/oogcrème aanbrengen, zowel 's morgens als 's avonds
  • 1 x per week een peeling aangepast aan uw huidtype
  • 1 x per week een masker aangepast aan uw huidtypeZIE PRIJSLIJST VOOR DE MOGELIJKHEDEN VAN GELAATSVERZORGINGEN !